Minh-zone brengt unieke activiteiten geheel verzorgd en inzetbaar als pure entertainment of als stimulerende workshop. Misschien herkent u dit wel. U wilt graag iets organiseren , maar u wilt net even iets anders dan de vorige jaren. Wij kunnen dit geheel verzorgen, van A tot en met Z. We helpen u graag met het schrijven van een programma dat volledig is afgestemd op uw ideeën of doelgroep. Wij verzorgen onze programma’s met de allerbeste Instructeurs. Dit zijn absolute topsporters geselecteerd op basis van kwaliteiten en originaliteit.

Hieronder een selectie van onze workshops (fotos volgen nog) .

Voor informatie, vragen, boekingen of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kung-fu Wushu
Wushu is de algemene naam voor krijgskunst/zelfverdediging. Vaak wordt er in de praktijk kung-fu door westerse mensen als synoniem gezien als wushu, helemaal hetzelfde is het niet. In de traditionele training worden de leerlingen het respect voor de leraar, adviezen en voor andere martial arts stijlen bijgebracht. Het moderne wushu heeft meer een sportachtige karakter. Het is meer gericht op demonstraties en technische trucs, maar respect en discipline spelen hierbij ook een belangrijke rol. Kortom een complete workshop.

BMX
BMX wordt vaak in het bos of op straat beoefend. Onze workshops richten zich volledig op de straat waar je je evenwicht en je BMX goed leert kennen . Met hun stunts en trucs weten ze op kleine vierkante meters het publiek gek te maken.

Freestyle Basketball
Freestyle basketball is een workshop puur gericht op het aanleren en verbeteren van Basketball skills. Waar moet je nou op letten bij het hooghouden met de bal of hoe maak je ene spectaculaire dunk.

Freestyle soccer
Minh-zone biedt u de absolute top van het Nederlandse straatvoetbal. Dit is een spel vol met passie en show. Een spel waarbij de bekendste straatvoetballers de nieuwste moves, de vetste Panna’s en de meest vernederede passeerbewegingen laten zien. Een spectaculaire workshop waar de bal levensgevaarlijk kan zijn. Een geheel verzorgde workshop gericht op de sierlijke straatvoetbal trucs. Een interactieve workshop vol humor en passie waar u respect afdwingt door het overtreffen van uw tegenstander, door te regeren, passeren en domineren.

 DJ Class
De DJ workshop is een ideale manier om kennis te maken met het gevoel om achter de draaitafel te staan. De workshop beatmixen is een soort stoomcursus voor iedereen die DJ wil worden.

Rap
Onze rap workshop is onder begeleiding van Dennis van Breukelen. Jongeren kunnen van deze allrounder ( ook danstopper ) die al jaren ervaring heeft, leren wat rap inhoudt. Hoe je een rap schrijft, wat een rijschema is en wat presentatie in houdt. Dit met als doel dat een ieder met zijn eigen rap naar huis gaat.

Street-dance & Break-dance
Break-dance en Hiphop kennen we van de televisie. Met name Mtv zendt enorm veel clips uit waarin street-dance en break-dance te zien. Met deze workshop zul je moeten uitleven op muziek. Je leert ritme en de nieuwste danspasjes. Na dit workshop kan je lekker dansen op welk nummer dan ook.

Graffiti
Een graffiti kennen we allemaal, maar hoe zou het voelen om zelf graffiti te maken.Graffiti is een lifestyle waarmee u tijdens deze workshop absoluut kennis zult maken. Een zeer interactieve workshop

Wandklimmen
De kunst van wandklimmen is om met handen en voeten via klimgrepen langs uitgestippelde routes omhoog te klauteren.U leert vertrouwen op kracht en techniek en krijgt na verloop van tijd het gevoel dat u bergen kunt verzetten. Uiteraard onder leiding van deskundige instructeurs, bij wie veiligheid boven alles gaat.

Rope Skipping
Rope Skipping is de gevorderde vorm van touwtje springen waarbij het gaat om kracht, acrobatiek en uithoudingsvermogen. De sport kan worden opgedeeld in 2 onderdelen namelijk het Speed en de Freestyle. Bij het onderdeel speed komt het neer op pure snelheid en uithoudingsvermogen. Bij de freestyle moeten alle aspecten van het Rope Skipping zo creatief mogelijk, met ondersteuning van muziek, in een vrije oefening samengevoegd worden.Denk maar aan een vrije oefening zoals bij het turnen voor vrouwen of een kur bij het schaatsen, maar dan uitgevoerd met een of meerdere touwen.

Sushi Workshop
Lekker gezellig met uw collega’s  sushi leren maken. Na de workshop kunt u op traditionele manier zelf sushi maken. De workshop staat garant voor gezellig en lekker koken met als resultaat: heerlijk en supergezond eten!